Το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί απευθύνεται σε όλους τους Ελληνόφωνους Πληθυσμούς.
Οποιοιδήποτε Εκδότες Καλούνται Ευγενικά Να Το Διαδώσουν.
Πολλά Ευχαριστώ.


Πάμφθηνη Ηλεκτρική Ενέργεια Για Όλους
Δωρεάν Τροφή Και Στέγη Για Όλους Τους Ανέργους


Προστατευτείτε Από Το Υψηλό Κόστος Πετρελαίου
Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες

Εξ ολοκλήρου φιλική προς το περιβάλλον ενεργειακή πηγή, βασισμένη στην Τεχνολογία Μαγνητικής Αποθήκευσης Δεδομένων

ΑΘΗΝΑ - ΕΛΛΑΔΑ, -- Ένα μεμονωμένο πρόσωπο που ονομάζεται Βασίλης Δημητρόπουλος, ο οποίος είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός με ειδίκευση στις εφαρμογές μαγνητικής εγγραφής, από καιρό έχει αναγγείλει ότι ανέπτυξε ένα σχέδιο που αφορά Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Μέσω Μαγνητικών Ταινιών. Αυτό το ηλεκτροπαραγωγό σύστημα έχει επιπτώσεις άμεσα στη Παγκόσμια Βιομηχανία Οικιακών Συσκευών και τη Βιομηχανία Μεταφορών, με αποτέλεσμα τα φορητά και κινητά τροφοδοτικά για Οικιακές Συσκευές και Ηλεκτρικά Οχήματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου Φιλικό προς το Περιβάλλον ενεργειακό προϊόν πολύ χαμηλού κόστους.

Αυτήν την περίοδο, η προσοχή μας είναι εστιασμένη στην Αλλαγή των Ενεργειακών Τάσεων για την Μετα-πετρελαϊκή Εποχή, σύμφωνα με την αναμενόμενη Νομική Διευθέτηση ανάμεσα στη βιομηχανία καυσίμων και τους Υπόλοιπους από Εμάς.

Οι ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ του αργού πετρελαίου είναι αντικείμενο νόμιμων διαπραγματεύσεων μεταξύ του ΟΠΕΚ και των πετρελαιο-εισαγωγικών χωρών.

Είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ να πούμε στον ΟΠΕΚ και στη Ρωσία ότι η Παγκόσμια Οικονομία ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ το πετρέλαιο και το αέριο.

ΔΕΝ απαιτείται ΚΑΝΕΝΑ πτυχίο μηχανικού, προκειμένου ο καθένας να διαδώσει τη λέξη: EnergyNews.gr - Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες.

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ τρομοκρατική ενέργεια εναντίον οποιουδήποτε, ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ αυτεπαγγέλτως.

ΟΛΟΙ οι Δικαστικοί Αξιωματούχοι σε Ολόκληρο τον Κόσμο ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ οι εταιρείες φυσικού αερίου είναι οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ (αυτοί είναι οι ΕΝΟΧΟΙ του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας").

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε:
https://www.energynews.gr
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος,
Τηλέφωνο: 69 80 59 46 01


Μην σας ξενίζει η αγγλική γλώσσα στον δικτυακό τόπο. Δικαιολογείται από την Ανάγκη Πρόσβασης της Διεθνούς Κοινότητας του Διαδικτύου. Μία πλήρως ελληνική έκδοση θα είναι διαθέσιμη μετά την παραπάνω Νομική Διευθέτηση, που επιτυγχάνεται με τις ΑΓΩΓΕΣ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  της  ΔΕΠΑ,  ΔΕΣΦΑ  και  όλων  των  εταιρειών  παροχής  και  διανομής  αερίου  της  Χώρας. Έχει ζητηθεί αυτεπάγγελτος διορισμός Δικηγόρου με ποινική διαδικασία εναντίον της "φυσικό αέριο - ελληνική εταιρεία ενέργειας" (πρώην ΕΠΑ Αττικής). Στις μέρες μας, η ποινική διαδικασία στρέφεται και εναντίον της εταιρείας διανομής αερίου Αττικής (ΕΔΑΑ). Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Παράλληλα, αναπτύσσεται πολιτική δράση. Εναλλακτικά, δείτε το γράμμα προς Επενδυτές. Ένα σύντομο και επίσημο βίντεο είναι εδώ.


Ο ιός SARS-CoV-2 δημιούργησε συνθήκες βιολογικού πολέμου Παγκοσμίως. Παρόλο που πιστεύω ότι αυτός ο ιός σχετίζεται με την ατμοσφαιρική ρύπανση (δεν είμαι γιατρός), κάνω έκκληση στους Έλληνες της Διασποράς (στη Κίνα ή αλλού) να ζητήσουν Νομική Έρευνα για την προέλευση του ιού. Η ενεργειακή βιομηχανία θέλει να σκοτώνει ανθρώπους ΧΩΡΙΣ να πληρώνει αποζημιώσεις. Αυτό το πράγμα στέρησε τις Ζωές μας και τις Πολιτικές μας Ελευθερίες. Επίσης, έπληξε τις Παγκόσμιες Γραμμές Παραγωγής και έφερε σε δύσκολη θέση τις Οικονομίες των Εθνών μας. ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι ο ιός ήταν εκ προθέσεως ΤΟΤΕ ένα δικαστήριο μπορεί να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον της βιομηχανίας καυσίμων (συν του ότι τα καυσαέρια ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ασθένειες του αναπνευστικού).

Ο προηγούμενος ιός SARS του 2003 ήταν πολύ λιγότερο καταστροφικός από τον SARS-CoV-2. Το αναφέρω αυτό διότι στη περίπτωση του SARS του 2003, υπήρχαν υποψίες βιολογικού πολέμου, λόγω είτε εχθρών δυτικών επενδύσεων είτε υπονομευτών ασιατικής ανάπτυξης. Στις μέρες μας, τα θύματα εκτός Κίνας είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από το 2003. Επομένως, εάν ο ιός SARS-CoV-2 ήταν κατασκευασμένος σε ένα ιατρικό εργαστήριο, ποιός άλλος (εκτός από την βιομηχανία καυσίμων) θα είχε κίνητρο να σκοτώσει τόσους πολλούς ανθρώπους;;; Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η ενεργειακή βιομηχανία είναι διπλά ένοχη (είτε ο ιός ήταν εκ προθέσεως είτε εξ αιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης).


Οι τρεις παράγραφοι που ακολουθούν, πρωτοδημοσιεύτηκαν το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 με αφορμή την τότε εκλογή Τραμπ στην Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Έκτοτε, έχουν γίνει διάφορες ενημερώσεις μέχρι τις μέρες μας.
Όσον αφορά την εκλογή Μπάιντεν, αν και δεν φαίνεται ακραίος όπως ο Τραμπ, θεωρώ ότι μπορεί να προκαλέσει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενος την λαϊκή αντίδραση από την ακρίβεια και το υψηλό κόστος διαβίωσης, ενώ πρόσφατα είχαμε και τα αντι-λαϊκά μέτρα κατά της πανδημίας. Βεβαίως, ήδη βιώσαμε μία "δικτατορία κορωνοϊού". Από την άλλη μεριά, ο "τραμπισμός" παραμένει βαθιά ριζωμένος στην αμερικανική κοινωνία και ο ίδιος ο Τραμπ έχει δηλώσει κατ' επανάληψη ότι θα επιστρέψει στην Προεδρία των ΗΠΑ το 2024, οπότε ο φόβος της Ακροδεξιάς είναι πάντοτε επίκαιρος.

ΕΑΝ μία στρατιωτική δικτατορία πρόκειται να λάβει χώρα στην Ελλάδα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αμφιβάλλω για την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ του παρόντος ιστότοπου (EnergyNews.gr). Το "όφελος" από μιά δικτατορία θα ήταν η εισαγωγή του φυσικού αερίου στα ελληνικά νοικοκυριά (αφού ο γιος του Μπάιντεν έχει στενές σχέσεις με την ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου Burisma). Αυτή η εισαγωγή, φυσικά, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ διότι παραβιάζει την Απόφαση του Αρείου Πάγου του 2010. Άλλωστε, ΜΟΝΟΝ οι Εκλεγμένες Κυβερνήσεις είναι ΝΟΜΙΜΕΣ.

Κάνω έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση, να ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ μία στρατιωτική δικτατορία, φέρνοντας τα φορητά τροφοδοτικά στα ράφια των καταστημάτων. Ύστερα από 6-7 χρόνια χούντας, θα έχουμε Νέο Πολυτεχνείο, Νέα Κύπρο ή Θράκη, Νέα τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και πάει λέγοντας. Ελπίζω ότι αυτή η ενημέρωση θα οδηγήσει στην ακύρωση οποιωνδήποτε σχεδίων πραξικοπήματος στην Ελλάδα.

Από την άλλη μεριά, προσπαθώ να χτίσω μιά Γέφυρα Επικοινωνίας με την εθνικιστική δεξιά (ΟΧΙ τους ναζιστές της χρυσής αυγής ή των "Σπαρτιατών"), προκειμένου να διατηρήσω τον παρόντα ιστότοπο σε περίπτωση πραξικοπήματος. Σύμφωνα με τις τελευταίες Εκλογές (Ιούνιος 2023), έχουμε τρία Ακροδεξιά κόμματα στο Κοινοβούλιο: Την "Ελληνική Λύση" (η οποία υπήρχε από το 2019), την "Νίκη" και τους "Σπαρτιάτες". Δεδομένου ότι η ρωσική επιρροή είναι Διάχυτη στην Ακροδεξιά γενικώς, τίθεται ζήτημα για το Μέλλον του Κοινοβουλευτισμού (οι Αποφάσεις του Αρείου Πάγου ανατρέπονται μόνον με αλλαγή του Πολιτεύματος). Επομένως, δηλώνω περήφανα ότι η Μακεδονία Είναι Ελληνικό Όνομα.


Και ΕΑΝ η Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες ήταν σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ χρήση από το 1994, οι εφαρμογές θα ήταν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ οικιακές συσκευές τέτοιες όπως ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες, θερμοσίφωνες, πλυντήρια ρούχων & πιάτων, υπολογιστές, καταναλωτικά ηλεκτρονικά κ.λπ, ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ προϊόντα μικροηλεκτρονικής (γκάτζετς - από μνήμες RAM μέχρι ρολόγια χειρός), ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, φορτηγά και λεωφορεία, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ φορητές γεννήτριες, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ τρένα, καράβια και αεροσκάφη (όλα τα μεγέθη) και ούτω καθεξής.

Τα παραπάνω υποδηλώνουν ότι ΕΑΝ εισέπραττα ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΗΠΑ από ΚΑΘΕ τροφοδοτικό (ΟΛΩΝ των παραπάνω εφαρμογών), εντός ΔΕΚΑ ετών, θα ήμουν τρισεκατομμυριούχος (το 2004). Αυτό σημαίνει ότι θα αγόραζα το δημόσιο χρέος της Ελλάδος το 2010, αντί της επακόλουθης πολιτικής της λιτότητας (2010-2019). Βεβαίως, με την αύξηση του Πληθωρισμού, η Λιτότητα επέστρεψε (οι Μισθοί στην Ελλάδα δεν ακολουθούν τον Τιμάριθμο). Ας μην ξεχνάμε ότι ο Πληθωρισμός σε βασικά είδη Διατροφής (όπως το ελαιόλαδο), "τρέχει" με διψήφιο ποσοστό.


Εναλλακτικές διευθύνσεις του παρόντος ιστότοπου: https://energynews.ελ   https://ΕνεργειακαΝεα.ελ   https://ΕνεργειακαΝεα.gr   https://ΕνεργειακεςΕιδησεις.ελ   https://ΕνεργειακεςΕιδησεις.gr